Cursusprogramma Source & Synchronicities

Er kunnen geen tickets meer besteld worden.

The Source & Synchronicities is de nieuwe naam voor de cursus The Phenomenon & The Gift.

Zaterdag 30 September

Start registratie: 7.30 uur | Programma: 9.00 uur – 20:00 uur

Zondag 1 Oktober

Programma: 8.30 uur – 17:30 uur (hou rekening met eventuele uitloop)

Mandala

Betreed een leven vol Synchroniciteiten

Bij de “Source & Synchronicities”,  zul je ervaren hoe ongelofelijk sterk het is wanneer de Kracht van de Bron en de Kracht van Bewustzijn samenkomen.

Voor de Bron zijn door de eeuwen heen talrijke namen gebruikt –  zoals het goddelijke, een heilige aanwezigheid, kosmisch bewustzijn of universele intelligentie. In deze cursus verbind je je met de Bron zodat je toegang verkrijgt tot onbeperkte Kracht.

Bewustzijn is het fundament van het hele bestaan. Het is de oorspronkelijke kern van Al dat is. In deze cursus leer je de diepe spirituele kennis van het scheppen van synchroniciteit door de Kracht van Bewustzijn in je te laten ontwaken.

Je ontvangt deze diepe spirituele kennis over het scheppen van synchroniciteit rechtstreeks van Preethaji – de Hoofdmentor van de O&O Academy.

Je zult drie belangrijke gebieden van synchroniciteit onder de knie krijgen:

  • Het gebied van Heling, om fysieke gezondheid en verjonging te ervaren
  • Het gebied van Liefde, om liefde aan te trekken en te behouden
  • Het gebied van Overvloed, om overvloed te scheppen en ervan te genieten

Je ontvangt een transcenderende oefening om synchroniciteit te scheppen.

Cursuslocatie

De cursus wordt gegeven in congrescentrum De Werelt in Lunteren. Het is één van de fraaist gelegen congresaccommodaties in Nederland. Bezoekers zijn dankzij de prachtige natuur en bosrijke omgeving ogenblikkelijk in een relaxte sfeer. De Werelt is per auto via de A1, A12 en A30 prima bereikbaar. Het congrescentrum biedt ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook per trein is de locatie goed bereikbaar via station Amersfoort of Ede-Wageningen. Van het station in Lunteren is het ongeveer 15 minuten wandelen naar het congrescentrum.

Contactgegevens Congrescentrum De Werelt:
Westhofflaan 2
6741 KH Lunteren
T (0318) 48 46 41
F (0318) 48 29 24
dw@congrescentrum.com

Hotelovernachting

Alle hotelkamers zijn inmiddels volgeboekt, zowel in Congrescentrum de Werelt als in Hotel Bosgoed. Wij kunnen dus helaas geen hotelarrangement aanbieden.

Wanneer je op vrijdagavond alvast in De Werelt wilt overnachten, kun je hiervoor rechtstreeks bij het congrescentrum een kamer reserveren. Geef dan direct even aan dat je met de weekendcursus van Oneness Nederland meedoet.

Bestel online je toegangskaart(en)

Je toegangskaart geeft natuurlijk toegang tot de cursus zelf. Tevens is de lunch en koffie en thee op beide dagen inbegrepen.

Contactgegevens

Oneness Nederland
Postadres: Stuiverakker 5
1541 VP  Koog aan de Zaan
E: evenementen@onenessnederland.nl

Speciale Facebook-groep

Wil je meer weten over het evenement en ervaringen lezen van deelnemers van vorig jaar? Meld je dan aan voor onze speciale Facebook-groep!

Volg alles over de cursus The Phenomenon & The Gift op Facebook

Locatie evenement