Bestel hier online je toegangskaart(en) voor The Source & Synchronicities

Er kunnen geen tickets meer besteld worden

The Source & Synchronicities is de nieuwe naam voor de cursus The Phenomenon & The Gift. Je kunt hier gemakkelijk en snel je toegangskaart(en) bestellen. Je toegangskaart geeft natuurlijk toegang tot de cursus zelf. Tevens is de lunch en koffie en thee op beide dagen inbegrepen.

Let op: alle hotelkamers zijn inmiddels volgeboekt, zowel in Congrescentrum de Werelt als in hotel Bosgoed. Wij kunnen dus helaas geen hotelarrangement meer aanbieden.

Als je het arrangement wilt reserveren, dan kun je per bestelling aangeven of het om 1 of 2 personen gaat. Dit bepaalt automatisch of je een 1-persoons- of een 2-persoonskamer boekt. Bestel je niet het arrangement maar wil je wel het diner op zaterdagavond bijwonen, dan kun je dit diner tegelijkertijd bestellen bij je ticket.

Tevens bieden we jongeren tot en met 25 jaar een speciaal tarief. Mocht jouw kind onder de 12 jaar zijn en ook heel graag meekomen, denk jij dat dit past en dat dit een geschikte cursus voor jouw kind is, dan is hij of zij meer dan welkom. Zie het speciale kindertarief.

Kom je van ver en wil je vrijdagavond al overnachten in het congrescentrum De Werelt, boek dan zelf rechtstreeks je hotelkamer à €40,- per persoon inclusief ontbijt. Geef daarbij aan dat je voor het Oneness Nederland evenement komt! Heb je een jongerenticket besteld of kom je met kinderen en wil je blijven overnachten? Stuur dan een e-mail naar evenementen@onenessnederland.nl. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht over de mogelijkheden.

Je kunt ticket(s) direct makkelijk en veilig betalen met o.a. iDeal en creditcard. Ook Belgische betaalmethoden zijn mogelijk. Na je reservering en je betaling ontvang je automatisch een bevestiging dat tevens je toegangsbewijs is.

Op deze cursus is een cursusovereenkomst met algemene voorwaarden van toepassing. Deze neem je ondertekend mee. Je kunt hem hier downloaden. Tijdens het bestelproces verklaar je dat je hiermee akkoord gaat.

2-daags arrangement inclusief hotelovernachting

368.00

Alle hotelkamers zijn inmiddels volgeboekt, zowel in Congrescentrum de Werelt als in hotel Bosgoed. Wij kunnen dus helaas geen hotelarrangement meer aanbieden.


Dit 2-daags arrangement inclusief hotelovernachting is gewijzigd. De beschikbare kamers in congrescentrum de Werelt zijn namelijk inmiddels allemaal volgeboekt. We kunnen wel een nieuw arrangement aanbieden waarbij je overnacht en ontbijt in hotel Bosgoed. Dit hotel ligt op loopafstand van het congrescentrum.

Inbegrepen:

 • deelname aan de cursus Source & Synchronicities
 • koffie, thee en water
 • 2x een lunch
 • 1 hotelovernachting
 • 1x diner op zaterdagavond
 • 1x ontbijt op zondagochtend

Prijs leden en niet-leden van Oneness Nederland na 31 augustus € 368,-

Uitverkocht


2-daags toegangsbewijs exclusief hotelovernachting

325.00

Inbegrepen:

 • deelname aan de cursus Source & Synchronicities
 • koffie, thee en water
 • 2x een lunch

Prijs leden en niet-leden van Oneness Nederland na 31 augustus: € 325,-

Uitverkocht


2-daags toegangsbewijs voor jongeren t/m 25 jaar

175.00

Inbegrepen:

 • deelname aan de cursus Source & Synchronicities
 • koffie, thee en water
 • 2x een lunch

NB. Wil je blijven overnachten tijdens de cursus? Stuur dan een e-mail naar evenementen@onenessnederland.nl. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht over de mogelijkheden.

Contactgegevens Congrescentrum De Werelt:
T (0318) 48 46 41
F (0318) 48 29 24
dw@congrescentrum.com

Uitverkocht


2-daags toegangsbewijs voor kinderen t/m 12 jaar*

43.50

* Indien jouw kind graag mee wil doen aan de cursus, dan is dit mogelijk onder begeleiding van ouders/verzorgers die ook aan de cursus deelnemen

Inbegrepen:

 • deelname aan de cursus Source & Synchronicities
 • koffie, thee en water
 • 2x een lunch

NB. Wil je met kinderen overnachten in De Werelt? Dan kun je rechtstreeks een kamer reserveren à € 40,- p.p.p.n. inclusief ontbijt.

Contactgegevens Congrescentrum De Werelt:
T (0318) 48 46 41
F (0318) 48 29 24
dw@congrescentrum.com

Uitverkocht


Diner op zaterdagavond

19.50

Op zaterdag eindigt de cursus omstreeks 21.00 uur. Je kunt daarna deelnemen aan het diner als je dit van tevoren hebt bijbesteld. Er staat dan een vegetarisch buffet voor je klaar.

* Let op! Dit diner is al inbegrepen als je een 2-daags arrangement inclusief hotelovernachting hebt geboekt.

Uitverkocht

Contactgegevens

Oneness Nederland
Postadres: Stuiverakker 5
1541 VP  Koog aan de Zaan
E: evenementen@onenessnederland.nl

Speciale Facebook-groep

Wil je meer weten over het evenement en ervaringen lezen van deelnemers van vorig jaar? Meld je dan aan voor onze speciale Facebook-groep!

Volg alles over de cursus The Phenomenon & The Gift op Facebook

Locatie evenement